Formació d'informadors de la Reserva de la Biosfera

Els cursos es faran els divendres i s'han fet extensius a altres sectors laborals i parròquies

El curs l'imparteix l'enginyer d'Andorra Recerca + Innovació, Marc Font

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Casa de la Muntanya ha reobert avui la sala El Cim per impartir el curs per certificar informadors de la Reserva de la biosfera després de l'últim que es va fer al desembre, segons informa el comú en un comunicat. En aquesta ocasió, n'han format part una desena de persones, agents de Circulació de l'ens comunal d'Ordino i informadors de les oficines de Turisme d'Encamp, el Pas de la Casa i Sant Julià.

Aquesta és la primera sessió de les tres consecutives que es faran els divendres al matí amb un abast de cinquanta certificacions. La propera ja està confirmada amb assistència d’informadors de l’oficina de turisme d’Andorra la Vella i altres professionals que treballen en primera línia atenent al públic. Els assistents han hagut de fer un test en línia per demostrar l’adquisició de coneixements i l’obtenció del títol.

L’objectiu del curs impartit per l’enginyer d’Andorra Recerca +

Innovació, Marc Font és ampliar coneixements, resoldre dubtes i obtenir el màxim d’informació per poder donar resposta a les preguntes i inquietuds que sorgeixin de la

ciutadania en relació a la declaració de la vall d’Ordino com Reserva de la Biosfera, segons informa la corporació comunal.

tracking