PARRÒQUIES

El Carnaval de La Massana recupera la rua infantil

La primera edició del Festival Sant Antoni Música acompanyarà la festivitat

Guillem Forné i Juli Barrero durant la roda de premsaEduard Comellas/Comú de La Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Carnaval de la Massana vindrà acompanyat de la primera edició del Festival SantAntoniMúsica. S'havia de celebrar durant les festivitats del mes de gener, peròles restriccions no ho van permetre. "Volíem que el SAM guarnís la tradicional escudella de Sant Antoni i així serà a partir de l'any que ve, peròenguany no va ser possible i hem trobat que és una molt bona manera de guarnir aquest Carnaval i donar-li la benvinguda després d'aquests2anys de pandèmia" ha explicat GuillemForné,consellerde Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana de la Massana.

Pel que fa ales festes de Carnaval torna la gran rua infantil del divendres. Els alumnes de les escoles de la Massana sortiran a les 11 de laplaçade les Esglésies i recorreran tota l'avinguda SantAntoni. "És el que ens fa més il·lusió recuperar" comentaForné. Un canvirespecte aaltres edicions de les festes de carnestoltes és que el concurs de disfresses es portarà a terme a l'aire lliure a laplaçade les Fontetes.

Respecte al festival Sant Antoni Música, que s'havia de celebrar durant les Festivitats de Sant Antoni, a principis de gener, celebrarà la seva primera edició durant el cap de setmana de Carnaval. El dissabte 26 de febrer hi haurà concerts des de dos quarts de quatre de la tarda amb el debut en concert d'HelenaMarsol, una cantant de folk Massanenca. L'aposta per músics joves també s'aplica amb l'actuació de Júlia Amor. Els caps de cartell són el veterà cantautor Albert Fibla i JuliBarrero&TheHotPockets. PrecisamentBarrero, com a organitzador del festival, JuliBarreroha remarcat que "és un festival local amb ànima nacional". Ha afegit que aquesta primera edició "és molt petita, peròja estem pensant en noves idees per ampliar-lo en la segona edició".

El diumenge 27 hi haurà un matinal de corals amb l'actuació de l'Orfeó d'Andorra a les 12 del migdia i l'actuació del Cor Rock d'Andorra a partir de les 12:30. Vinculat al festival també hi haurà una demostració d'instruments medievals a càrrec de l'expertSergioGonzález. La inversió per posar en marxa aquest festival és de 4000 euros.

tracking