Millora d'infraestructures

Sant Julià presenta el pla de reactivació econòmica

L'estartègia vol fer compatible el desenvolupament amb la conservació dels trets d'identitat

Presentació del pla de reactivació econòmicaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'auditori Rocafort del Centre Cultural i de Congressos Lauredià ha acollit avui al vespre la presentació del Pla de reactivació econòmica de la parròquia 2021-2026. Segons ha remarcat el cònsol major, Josep Majoral, al començament de l'acte, el document té la vocació de servir "d'estratègia" de desenvolupament a llarg termini i de guia per als propers equips comunals.

El pla gira al voltant d'una idea central, que han ajudat a definir tant l'empresa encarregada de redactar-lo, R Consultors, com els polítics lauredians i els mateixos ciutadans de la parròquia: apostar per un model desenvolupament sostenible que, alhora, permeticonservar els trets d'identitat i les tradicions de la parròquia.
El document s'ha concretat en 125 accions, d'entre les quals destaca ampliar les zones per a vianants, millorar les infraestructures viàries, consolidar la parròquia com a centre universitari i de coneixement, atraure, mitjançant incentius, nous negocis, i convertir el centre històric de Sant Julià en un pol cultural.
tracking