Programació

Novetats en el carnaval del Pas de la Casa

Es recupera la programació tradicional i caldrà dur mascareta FPP2 i mostrar el certificat COVID en les activitats interiors

Presentació del cartell de carnaval del Pas de la Casa.Comú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El carnaval del Pas de la Casa recupera la programació tradicional i afegeix novetats. La cònsol major d'Encamp, Laura Mas,celebra el retorn de les activitats habituals i informa que s'haurà de portar mascareta FPP2 i mostrar el certificat COVID en els esdeveniments que es facin en interiors.

La comissió de festes del Pas de la Casa ha anunciat avui en la presentació de la programació de la festivitat de carnaval dues novetats: el Carri Trineu i el Saló de Carnaval. Per participar-hi cal fer una inscripció prèvia a la Biblioteca del Pas o a través de les xarxes socials de l'entitat.

El Carri Trineu, dirigit a infants i joves de fins a 15 anys, consisteix a crear un trineu propi i posar-lo a prova en un descens al Jardí de Neu del Pas de la Casa.Es podrà participar en grup de com a màxim tres persones. Des de la comissió indiquen que es tindrà en compte "l'originalitat i l'efectivitat" a l'hora de descendir per escollir els guanyadors que s'enduran les targetes regal per comprar als comerços locals.

El Saló del Carnaval incorporarà inflables, un concurs de disfresses i un berenar.Els premis del concurs de disfresses aniran del primer al cinquè lloc i s’obtindran diferents experiències de muntanya.

tracking