Digitalització

La Massana estrena la licitació electrònica al març

El comú ha organitzat una sessió amb proveïdors per explicar el nou sistema de concursos

Reunió informativa a la Massana sobre la licitació electrònicaComú

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Massana posarà en marxa al març la licitació electrònica de concursos i demandes "per guanyar en eficàcia i transparència a més de facilitar la concurrència", segons ha explicat el conseller de Finances, Jordi Areny. El comú ha celebrat al matí una sessió informativa que ha aplegat una seixantena de proveïdors per explicar el procediment de la nova plataforma que fa anys que es treballa dins del procés de transformació digital, segons ha informat en un comunicat.

La trobada ha comptat amb la participació de la cap de compres del comú massanenc, Natalie Riba, que ha comentat que el nou sistema electrònic té avantatges com la comoditat en la tramitació i l'eliminació de desplaçaments a més de l'eficiència en la gestió perquè s'integraran tots els processos. Les empreses que vulguin participar en el nou sistema de contractació pública de la Massana han de presentar les ofertes a través de la web del comú.

La tècnica de l'empresa que ha desenvolupat la plataforma ha detallat els procediment a seguir per consultar els expedients i enviar les ofertes i el comú obre un període informatiu i de resolució de possibles dubtes durant les pròximes setmanes. La corporació destaca que serà la primera administració comunal en disposar del sistema per fer contractacions online.

tracking