Nou sistema

Els pagaments al comú de la capital ja es poden fer en línia

L'app d'Andorra la Vella permetrà saber la disponibilitat de places d'aparcament

Presentació de la nova aplicació.Comú d'Andorra la Vella/Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els pagaments al comú d'Andorra la Vella ja es poden fer en línia. La cònsol major, Conxita Marsol, i la consellera de Tràmits, Tributs i Deutors i de Recursos Humans, Letícia Teixerira, han presentat aquest matí al Centre de Congressos el nou sistema, que va posar-se en marxa fa un mes en mode de prova i ja han utilitzat més de 400 usuaris.

A partir d'ara el pagament de les sancions de circulació, així com els tributs i impostos comunals, es podran fer amb el mòbil. Les notificacions inclouranun codi QR, el qual enllaçarà amb el web, on es podrà efectuar el pagament amb la targeta bancària.

Marsol ha destacat que el sistema és fàcil d'utilitzar i no requereix usuari, contrasenyao signatura digital. La cònsol ha anunciat que "a finals d'any" el comú "avançarà cap a l'administració electrònica" fent possible que els ciutadans puguin fer sol·licitudsi altres tràmits sense haver de desplaçar-se físicament al comú.

En la roda de premsa, Teixieiraha presentat l'aplicació per a mòbils d'Andorra la Vella. Disponible per a Android i Apple, l'app permetrà als usuaris didposard'informació actualitzada al moment de la disponibilitat de places als aparcaments comunals i saber "a temps real" per on circulen les línies d'autobús. L'app també permetrà als ciutadans consultar l'agenda d'actes i el butlletí comunal, així com informar la corporació d'incidències i fer propostes i suggeriments.
tracking