Vacances escolars

La capital obre les inscripcions als casals per a carnaval

El comú d'Andorra la Vella ofereix catorze activitats per a infants i joves

Activitats organitzades pel comú d'Andorra la VellaComú ALV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Andorra la Vella obre les inscripcions als casals que ofereix durant les vacances escolars de carnaval (del dimarts 1 al divendres 4 de març). Es tracta d'un total de 14 activitats per a infants i joves organitzades pels departaments de Social i Esports -conjuntament amb 6 entitats esportives-, i Joventut.

Des del departament d'Esports ofereixen sis propostes amb un total de 170 places: Setmana Blanca (per a infants de 6 a 13 anys), campus de bàsquet (de 5 a 13 anys), campus de futbol sala (de 6 a 13 anys), campus de kungfu (de 5 a 15 anys), campus de voleibol (de 6 a 13 anys) i campus de kendo (de 12 a 18 anys).

Des del departament Social fan dues propostes per a infants de 3 a 7 anys: el casal d'infants el Llamp (amb 60 places) i la ludoteca de Santa Coloma (30 places).

Les famílies poden formalitzar les inscripcions a través de la pàgina web del comú i als departaments d'Esports i de Social.

D'altra banda, l'Assemblea del Rusc ha aprovat l'oferta del departament de Joventut per aquestes vacances. Es tracta d'una jornada amb visita al Museu del Còmic de la Massana, cuina al Rusc i una tarda de bitlles; una master classde maquillatge; un dia a la neu; projecció de curtmetratges d'animació, i una festadisco roller, amb música de DJ i activitats de patinatge.

Les places per a les activitats són limitades i les persones interessades s'han d'inscriure a través del Rusc.

tracking