PARRÒQUIES

Comèdia teatral pel Dia de la Dona a Encamp

L’actuació mostrarà la particular visió de les seves protagonistes a través de cançons còmiques, improvisació, entrevistes i molt ‘stand-up comedy’

'Calladitas estáis más guapas' es farà el 8 de març a La ValiretaComú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Valireta d'Encamp acollirà dimarts 8 de març, Dia de la Dona, l'obra teatral 'Calladitas estáis más guapas', una comèdiamultidisciplinària escrita i interpretada per dues dones, Jessika Rojano i Sil de Castro, que exposa la particular visió del món que tenen les seves protagonistes, dues còmiques conegudes pels seus monòlegs televisius, segons informa el comú encampadà en un comunicat. L'actuació serà a les 21.30 hores iles entrades es posaran a la venda a partir de dilluns 14 de febrer, amb un cost de 12 euros.

L’obra està dirigida i presentada per Jessika Rojano i Sil de Castro, dues còmiques que a més, compten amb l'acompanyament de Maria Rosa al piano i apleguen cançons còmiques, improvisació, entrevistes i molt 'stand-up comedy'. La funció es va estrenar al festival de la comèdia feminista de Barcelona, segons informa l'ens comunal, i desde llavors ha tingut un gran acolliment per part del públic i de la crítica.

tracking