PARRÒQUIES

Escaldes treballa en un espai de creació per a artistes

La instal·lació vol que la col·laboració amb els actors que aporten vida cultural al país no es limiti a l'organització d'exposicions

El conseller de Vida Cultural, Valentí Closa ho ha anunciat al CAEE aquest matíFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Escaldes-Engordany ha informat en un comunicat que treballa en un espai de creació per a artistes. L'anunci l'ha fet aquest matí el conseller de Vida Cultural, Valentí Closa que ha declarat que amb aquesta instal·lació es busca tenir "la pota" que falta per "tancar el cercle cultural" és a dir: formació, creació i exposició. Així, Closa ha explicat que es tractarà d'un espai multidisciplinari i ben estructurat, que donarà la possibilitat als artistes detreballartambé en obres de gran format. A més, estarà creat i gestionat en col·laboració amb els artistes i els habitants de la parròquia que vulguin involucrar-se en les activitats de l'espai. Amb l'objectiuquetant els artistes professionals com els aficionats es puguinbeneficiar d'un marc estimulant per desenvolupar els seus projectes.

En aquest sentit, enguany s'ha inclòs al pressupost una partida per començar-hi atreballari després de l'estiu s'espera presentar tots els detalls del projecte. Segons informa el comú, el nou equipament es vol emplaçar en una zona de la parròquia que avui no té el dinamisme que l'ens comunal voldria, per això es vol obrir aquest espai perquè aquesta realitatcanviïi que la col·laboració amb els artistes que aporten vida cultural al país no es limiti a l'organització d'exposicions.

tracking