FESTIVITAT

Encamp recupera les interpretacions teatrals pel Carnaval

El Diari de Carnaval transforma el seu format en una revista anomenada 'Encamp Love' que estarà disponible en format imprès i digital

L'aquarel·la original que il·lustra el cartell és obra de l'encampadana Àstrid JanerComú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Encamp i la comissió de festes han presentat avui el programa d'actes de l'edició 2022 del Carnaval encampadà que se celebrarà del dissabte 26 de febrer al dimecres 2 de març, segons informa l'ens comunal en un comunicat.La setmana vinent es farà la presentació dels actes del Pas de la Casa que serà el cap de setmana posterior.

Enguany, l'aquarel·la original que il·lustra el cartell és obra de l'encampadana Àstrid Janer i recull els elements més singulars de la part més tradicional del Carnaval, segons destaca el comú. Per la seva banda, el conseller de Cultura i Afers Socials del comú, David Cruz, ha explicat que enguany es vol recuperar "la tradició en els actes més representatius, com el concurs de disfresses. També tindrem un cicle d’animació amb la col·laboració de l’Ambaixada de França a Andorra i activitats d’oci nocturn".

Des de la Comissió de Festes, Joel Afonso ha detallat que l’organització està molt il·lusionada per poder "recuperar les interpretacions teatrals com el judici dels contrabandistes, el ball de l’Ossa o la penjada del Carnestoltes, que és un esdeveniment que la gent té moltes ganes de veure". En aquest sentit, Afonso ha matisat que el tradicional acte de l'Operació enguany es farà una mica abans i comptarà amb la presència de l'humorista Toni Moog.

D'altra banda, la Comissió de Festes d'Encamp ha explicat que el Diari de Carnaval transforma el seu format en una revista anomenada 'Encamp Love' que es repartirà una setamana abans del Carnaval i estarà disponible en format imprès i digital. A més, enguany els concursos de disfresses comptaran amb premis millorats, que aniran dels 100 fins als 800 euros i també hi haurà experiències gastronòmiques, d’allotjament en allotjaments de muntanya o activitats de neu, entre d'altres.

tracking