Infància

El Consell d'Infants d'Encamp treballarà en la seguretat viària

La celebració del primer consell ha comptat amb la presa de possessió dels 23 nous representants

Presa de possessió dels representants del Consell d'Infants d'Encamp.Comú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell d'Infants d'Encamp estudiarà millores en la seguretat viària de la parròquia a través de la col·locació de més semàfors als voltants dels parcs infantils, la promoció i divulgació de la història del Pas de la Casa, i un carril bici per la mateixa localitat. Es tracta de les primeres propostes del Consell d'Infants d'Encamp, que tot just s'haconstituïtavui amb la presa de possessió de catorze nens i nenes com a consellers i nou com a suplents.

L'acte ha tingut lloc a la sala del consell del comú de la parròquia amb la presidència de la cònsol major Laura Mas, que ha agraït el compromís dels representants infantils i els haencoratjat a treballar les propostes conjuntament amb els seus companys, amics i famílies.

Mas ha presidit l'acte acompanyada del conseller d'Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernàndez; de la directora del Departament, Maribela Moreno, i de la presidenta d’UNICEF Andorra, Laura Álvarez. D'aquesta manera, es renova el compromís amb UNICEF com a parròquia amiga de la infància.

tracking