Comencen els treballs de millora de la canalització a la Mosquera

El trànsit rodat estarà tallat en diferents trams del carrer del 8 de febrer a l’11 de març

Obres al carrer de la Mosquera.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Encamp iniciarà el proper dimarts els treballs per a la reforma de les canalitzacions de l’aigua potable i de la xarxa elèctrica del carrer de la Mosquera, unes obres que implicaran una millor eficiència de la xarxa d'aigua, evitant filtracions i fugues derivades d'una xarxa força antiga. Les obres formen part del pla de millora i embelliment de l’entorn urbà endegat pel comú i la previsió és que es desenvolupin des del 8 de febrer fins al 5 de març, aproximadament i sempre en funció de les condicions climatològiques.

Els treballs es dividiran en 4 fases corresponents a quatre trams, per disminuir al màxim possible les afectacions. El trànsit rodat estarà tallat en les diferents zones d’actuació i durant el següent horari: de dilluns a divendres de les 8 h a les 18 h i dissabte de les 8 h a les 14 h.

Pel que fa al tram/fase 1, que comprèn la cruïlla del carrer Cavallers amb la cruïlla del carrer de la Mosquera, els treballs es realitzaran de dimarts 8 de febrer a dissabte 12 de febrer. En el tram/fase 2, davant dels edificis núm. 10 i 12 del carrer de la Mosquera, les obres es desenvoluparan de dilluns 14 de febrer fins divendres 18 de febrer.

Amb relació al tram/fase 3, comprès entre l’edifici núm. 9 del carrer de la Mosquera fins al carrer dels Cavallers, s’hi treballarà de dilluns 21 de febrer a dissabte 26 de febrer. Finalment, el tram/fase 4, que va des de l’edifici núm. 9 del carrer de la Mosquera al carrer de Sant Miquel, estarà en obres des de dimarts 1 de març fins dissabte 5 de març.

Una vegada finalitzin els treballs esmentats, es procedirà a asfaltar de nou el carrer de la Mosquera, així com el carrer de Sant Miquel. Es calcula que la pavimentació es farà del 7 a l’11 de març i durant la setmana prèvia s’informarà dels horaris previstos pel que fa als talls de circulació.

tracking