El parc del Comapedrosa incorpora l'aigua al logotip

La imatge remarca la importància d’aquest element en l’ecosistema

Presentació del nou logotip.COMÚ DE LA MASSANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El parc natural del Comapedrosa es va registrar a la llista de zones humides d’importància internacional el 2014 i va entrar a formar part del conveni Ramsar. Per commemorar el Dia mundial de les zones humides, que va celebrar-se ahir, el comú de la Massana va presentar el nou logotip del parc, que manté els dos elements del logo anterior –la muntanya i el trencalòs–, i hi introdueix un nou element: l’aigua, arran de la seva rellevància dins l’ecosistema de la zona prote­gida.

Les Nacions Unides van decidir instaurar fa poc el Dia mundial de les zones humides per promoure la consciència col·lectiva sobre la necessitat d’intensificar les mesures i invertir en la conservació, gestió i restauració de les zones humides com a solució eficaç per aconseguir aturar les crisis de pèrdua de la biodiversitat i canvi climàtic.

El comú vol emfasitzar el protagonisme de l’aigua dins el parc natural amb la nova imatge. “Hem decidit canviar el logotip aprofitant que pròximament s’ha de renovar la senyalització del parc natural i reconvertir-lo perquè sigui més actual i dinàmic. El resultat és un logotip més fresc, que simbolitza l’alta muntanya i remarca el fet de tenir el cim més alt d’Andorra”, explica el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sergi Gueimonde.

tracking