Cultura

Un pop gegant és el resultat de l'escultura de neu

Els artistes han estat treballant amb l'obra des de divendres pel matí fins avui a les 12 hores sobre un bloc de neu de 20 tones i 24 metres cúbics

Escultura de NeuComú Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'escultura de neu que s'haesculpitdurant tres dies alPasde la casa ha resultat ser un pop gegant. Els autors, Emma Regada, ArnauOrobitgiItziarBádenashan estattreballantamb l'obra des de divendres pelmatífins avui a les 12 hores, sobre un bloc de neu de 20 tones i 24 metres cúbics. Per esculpir la neu s'hautilitzatla tècnica de tall, després de dibuixar sobre el contorn lateral de la neu.

El conseller de cultura i Afers Socials del comú d'Encamp, DavidCruz, ha manifestat que "encaraque s'hagicanviatuna mica el format, la idea és que l'activitat continuï i que l'any que vepuguemcelebrar la 18a edició del concurs", ja que aquest any s'ha modificata causa dela situació sanitària actual. Per una altra banda, Regada ha destacat la idea del pop"a mi per exemple, m'agraden les formes geomètriques i ondulades, l'Arnau des de fa tempsteniaclar que volia fer un animal amb tentacles i a laItziartambé li agradava la idea de fer alguna cosa relacionada amb el mar".

tracking