PARRÒQUIES

L'Aula de teatre de la capital celebra 30 anys de trajectòria

Una exposició al vestíbul del Centre cultural La Llacuna és el tret de sortida dels actes commemoratius

Inauguració de l'exposició '30 anys de l'Aula de teatre d'Andorra la Vella'Comú ALV/Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Aula de teatre d'Andorra la Vella celebra trenta anys de la seva fundació aquest 2022 quan el comú de la capital va posar en marxa el primer projecte formatiu d'arts escèniques del país amb l'objectiu d'apropar el teatre i una nova oferta culturals alsjovesdel país, segons informa el comú en un comunicat.

En aquestes tres dècades han passat per l'Aula de Teatre uns 800 alumnesi s'han presentat 110 muntatges, unes xifres que el conseller de Cultura iPromoció turística, Miquel Canturri, haqualificat demolt importants ique generen satisfacció "per la feina ben feta". El conseller ha presentatavui, juntament amb la responsable de l'Aula de teatre i dansa del comú,Raquel López, els actes que es duran a terme al llarg d'aquest 2022 percelebrar l'efemèride i, alhora, retre homenatge a totes aquelles personesque han fet possible el projecte.

Així, un dels actes d'aquest aniversari ha tingut lloc avui amb la inauguració de l'exposició30anys de l'Aula de Teatre, una mostra que, segons recorda l'ens comunal, es pot visitarfins al15 de febrer al vestíbul del Centre culturalLaLlacuna i que recull l'activitat del centre. L'exposició consta principalment de material emblemàtic d'escenografia, vestuari i attrezzo, així com d'una selecció d'imatges de cadascun dels30anys d'història de l'Aula. A banda de l'exposició, també es farà un reportatge documental de la trajectòria històrica de l'aula per transmetre a noves generacions els valors de l'escola.

L'acte inaugural ha acabat amb teatre de Cabaret, a càrrec dels alumnes delmonogràfic de Teatre Musical, que han interpretat el tema Mala Peça (BigSpender, del musicalSweetCharity).

tracking