Reis Mags

Els Reis d'Orient recuperen la baixada de torxes al Pas de la Casa

Ses majestats rebran als més menuts a l'edifici Rosaleda a Encamp, amb un espectacle de llums

Els reigs mags recuperen la baixada de torxes al Pas de la Casa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Reis Mags passaran per Encamp i el Pas de la Casa el pròxim dimecres 5 de gener a les18h amb espectacles i activitats musicals, segons informa el comú en un comunicat.Al Pas de la Casa, Ses Majestats sortiran de la plataforma de Grandvalira. Enguany es reprendrà la tradicional baixada de torxes, el castell de focs i l'espectacle de festes "Crystal Wings", perquè després Ses Majestats desfilin pels carrers amb les seves respectives carrosses fins a la sala de festes on hi haurà la rebuda dels infants.

A Encamp la benvinguda dels Reis tindrà lloc a l'edifici Rosaleda per primer cop, i començarà amb un espectacle de llums làser sobre la façana per després rebre els infants. Mentre les famílies esperin per donar la carta a SesMajeststatspodran gaudir de xocolata calenta i vi calent.

Al Pas de la Casa, els Reis Mags sortiran de la plataforma deGrandValira. Enguany es reprendrà la baixada de torxes i el castell de focs, perquè després Ses Majestats passegin pels carrers amb les seves respectives carrosses. Quan arribin a la sala de festes hi haurà la rebuda dels infants

Activitats fins al dia 5

El dia 2 de gener es podrà gaudir de diferents espectacles animats a les dues viles:"La Maleta que sona" al Pas de la Casa i "ElsAnimanassos" a Encamp. A més, els més menuts poden gaudir de cinema nadalenc amb "Polar Exprés" i·Flubbertant al Pas de la Casa com a Encamp. I les famílies també podran participar al Joc de Pistes que ha organitzat el comú per tota la parròquia d'Encamp.

tracking