Nadal

Les parròquies celebren el Nadal amb el tió i el Pare Noel

El Pare Noel ha arribat de bon matí al Principat per conèixer els infants abans d'una nit màgica

Els infants de Sant Julià de Lòria han pogut conversar amb el Pare Noel

Arribada del Pare Noel a AndorraComú Sant Julià de Lòria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'arribada del Pare Noel al Principat va ser el punt àlgid dels diferents espectacles que les parròquies van organitzar les setmanes anteriors per fer més amena l'espera. L'arribada del Pare Noel va omplir dibuixar més d'un somriure als infants que intentaven veure'l de ben a prop i fer-li arribar les últimes propostes de regals abans de la nit màgica. El Pas de la Casa i Sant Julià de Lòria van ser els primers en rebre la visita del Pare Noel que va preguntar als assistents si s'havien portat bé durant l'any i què havien demanat. Mentrestant, Ordino amanitzava l'espera fent cagar el tió a la plaça Major que va omplir l'aforament de 50 persones que havia preparat el comú. A més, la companyia Xip Xap, es va encarregar de fer ballar a petits i grans amb un espectacle d'animació infantil.

El comú de la Massana va ser l'encarregada d'anunciar a través de les xarxes socials a primera hora de la tarda que el Pare Noel ja havia arribat a la parròquia. Ho va fer amb una imatge del Pare Noel esquiant en una de les pistes d'esquí massanenques. Poc després, es va iniciar la Cavalcada a Canillo. El Pare Noel i una de les seves ajundants van fer una rua pels carrers de la parròquia saludant als veïns i visitants que es trobaven al pas de la carrossa que els traslladava.

Andorra la Vella va ser la següent parròquia en rebre el Pare Noel a dos quarts de sis de la tarda. Enguany, sense la tradicional recepció a la plaça del Poble, la cercavila va voltar per diferents carrers de Santa Coloma i del centre de la capital perquè tothom li pogués donar la benvinguda de ben a prop.

tracking