Tancament de comptes

Ensisa va perdre 12,7 milions d'euros la temporada passada

Tot i reduir la despesa en un 50%, l'estació va vendre un 95% menys per la prohibició de rebre esquiadors

Hidalgo ha presentat els comptes d'Ensisa al consell de comú de CanilloComú de Canillo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director general de Grandvalira-ENSISA, David Hidalgo ha presentat els comptes de la temporada 2020-21 de la societat. L'estació va tancar l'exercici amb 12,7 milions d'euros de pèrdues que atribueix a l'impediment de rebre esquiadors, el que la va fer vendre un 95% menys. Per altra banda, la despesa de la societat explotadora de les pistes de Canillo, Soldeu i El Tarter es va reduir en un 50%.

Constitució de SETAP365

El comú de Canillo ha aprovat la constitució de la societat SETAP365 (Soldeu El Tarter Arinsal Pal) de majoria pública que naixerà amb un capital social d'un milió d'euros i una aportació d'accions en forma de prima de 110 milions del comú de Canillo, de Crèdit Andorrà i del comú de la Massana. La integració d'ENSISA i EMAP dins de SETAP365 té un valor aproximat de 111 milions d'euros.

El cònsol de Canillo, Franscesc Camp ha explicat que la integració entre ENSISA i EMAP "aportarà beneficis com ara un major pes de decisió en el mercat andorrà així com més competitivitat en els mercats internacionals". Un dels altres punts que ha destacat és la voluntat d'obrir les activitats a les dues estacions durant 365 dies a l'any.

Tercer trimestre positiu

El comú de Canillo ha presentat l'informe sobre l'execució del pressupost del tercer trimestre d'enguany, que s'ha tancat amb un superàvit de 2.893.287 euros. El comú va ingressar 8,9 milions d'euros i en va gastar-ne 6.

tracking