Programa

Encamp i el Pas de la Casa creen un conte infantil de Nadal

La parròquia ha organitzat més de 20 espectacles musicals i 40 activitats per celebrar les dates nadalenques

Presentació de les activitats nadalenquesComú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Encamp ha presentat aquest dimarts el programa d'actes de Nadal i reis, que començarà el 23 de desembre i s'estendrà fins el 5 de gener. Una de les novetats és la creació del conte infantilPinet, l'arbre màgic i els guardians de la màgiaque es repartirà als participants d'un joc de pistes que començarà el dia de Sant Esteve a Encamp. Abans, però, cada dia a partir del 24 de desembre fins el final de la programació hi haurà contacontes itinerant per explicar la història.

A banda d'aquestes activitats també s'engegaran altres propostes com una vintena d'actuacions musicals i una quarantena d'activitats entre els dos nuclis. El primer concert serà un concert de jazz nadalenc a càrrec de Manuel Fernández al Pas de la Casa el 23 de desembre a les 4 de la tarda i una hora més tard, l'estrena de l'història d'en Pinet amb una projecció d'un espectacle de sorra que explicarà el conte a la plaça dels Arínsols.

Els dies més esperats

L'arribada del Pare Noel tindrà lloc el dia 24 a la plaça dels Arínsols i al Pas de la Casa a partir de les 6 de la tarda. El dia abans i el mateix 24 els infants podran amanitzar l'espera amb la visita d'un entorn idílic i decorat especialment per l'ocasió al museu Casa Cristo.

Per altra banda, els reis d'Orient arribaran el dia 5 de gener a l'actual seu del ministeri de Cultura i es podrà veure un espectacle de llum làser a la façana exterior que acabarà amb una xocolatada. Al Pas de la Casa els reis arribarant després d'una baixada de torxes per les pistes d'esquí i amb un espectacle itinerant de música.

tracking