Programació

Espectacles itinerants, música i gastronomia al Poblet de Nadal

Andorra la Vella viurà dos espectacles itinerants de gran format durant el pont de la Puríssima

El Poblet de NadalComú ALV/Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Poblet de Nadal amplia les seves activitats amb l'arribada del pont de la Puríssima amb el Mercat de Nadal de la plaça del Poble amb gairebé 40 parades d'artesania i gastronomia que es podran visitar fins el 12 de desembre. A més, també es presentaran dos espectacles itinerants de gran foramt. El primer serà la proposta de la Cia. Cardinale Les Montgolfièresque es podrà veure demà dissabte a dos quarts de set de la tarda i que recorrerà l'eix comercial fins a la plaça Príncep Benlloch. La segona, ésFiers à Cheval, l'espectacle de la Cia. des Quidams que es podrà veure el 7 de desembre a partir de dos quarts de set i que farà el mateix recorregut que l'anterior.

Per altra banda,el Neret after shopping centrarà la programació musical i la proposta gastronòmica del Poblet. Des d'avui fins el dia 12 (excepte dijous) hi haurà actuacions de Dj totes les tardes a partir de les 6 a la plaça del Poble.

Finalment, els elements que caracteritzen el Poblet, com les escenografies nadalenques arreu de la parròquia; l'Oficina de Correus Màgica; o les activitats gratuïtes del Parc de Nadal a l'antiga caserna de Bombers, entre altres, segueixen programades.

tracking