Mobilitat

Encamp habilita 215 places d'aparcament gratuït per a turistes d'esquí

Les places es trobaran als aparcaments del Prat de l’Areny, Arínsols, Prat del Baró i Terres Primeres.

Els turistes podran agafar el FunibusMireia Reynal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Encamp disposarà a partir de demà de 215 noves places d’aparcament gratuïtes destinades als turistes d’esquí. Així ho ha anunciat avui Joan Miquel Rescagnerès, cònsol menor d’Encamp. “La idea és atreure aquests esquiadors al centre d’Encamp amb un aparcament gratuït que anirà des de les 8 del mati fins a les 12de la nit”, ha detallat mentre afegia que un dels objectius és intentar minimitzar la congestió de tràfic que s’origina a l’hora del tancament de pistes. “Volem aconseguir que els turistes es quedin a Encamp per gaudir-la i aprofitin per sopar”, ha afegit. Aquestes noves places es trobaran als aparcaments del Prat de l’Areny, Arínsols, Prat del Baró i Terres Primeres. “Les places es troben justament al costat de la parada del Funibusperquè la gent pugui deixar el seu cotxe i anar al Funicamp amb el bus”, ha explicatRascagneres. De fet, el Funibus entra tambéen funcionament demà i estarà operatiu des de les 8:30hores fins les 18 hores amb una freqüència de 15 minuts.

El bescanvi per aconseguir els tiquets gratuïts es durà a terme a l’Oficina de Turisme. "Tenim un servei de comunicació particularment potent al comú d’Encamp i farem la campanya publicitària pertinent per informar els turistes d'aquesta possibilitat" ha fet saber, a més, Rescagnerès.

Es tracta d'una nova proposta del comú que s’emmarca dins el pla de reactivació econòmica que es va impulsar a principis de mandat.

tracking