Foment dels hàbits d'alimentació saludables pel Dia Mundial de la Infància

El comú ha programat diverses activitats durant la setmana que culminaran el pròxim dimarts 23 amb el Consell d'infants

Celebració del dia mundial de la infància a les escoles bressol comunalsComú ALV/Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els infants de les escoles bressol de la parròquia d'Andorra la Vella, Conxita Mora Jordana i de Santa Coloma, s’han avançat a la celebració, demà dissabte 20 de novembre, del dia mundial de la infància, vestint-se avuide color blau, segons informa el comú en un comunicat. Així, l'ens comunal de la capital se suma als actes de celebració del dia dels infants promogut per l’Unicef amb la campanya ‘Go blue’.

Durant tota la setmana, els escolars de la parròquia, a més, han rebut els dos testos per plantar llavors d’herbes aromàtiques produïts amb motiu de l’inici de la campanya "Andorra la Vella, cuidem-la". Amb aquesta iniciativa, el comú informa que volimplicar també els més menuts en l’estima i respecte de la parròquia durant el projecte del Consell d’Infants, en el qual estan implicades totes les escoles de primària de la parròquia i que es celebrarà la sessió constitutiva d’aquest curs escolar el proper dimarts 23 de novembre.

Per altra banda, el comú vol fomentar els hàbits saludables, que és un dels exios vertebradors d'aquesta campanya pels infants. En aquest sentit, aquesta setmana s’ha organitzat una xerrada telemàtica amb la dietista Berta Jiménez adreçada als pares i mares dels infants inscrits a les escoles bressol per donar a conèixer els menús oferts, afavorir els bons hàbits alimentaris i el consum d’aliments de proximitat, a més d'organitzar berenars saludables als espais de lleure comunals.

Demà, l'ens comunal informa que col·labora en l’activitat And-Xic-Menú promoguda pels alumnes de nutrició de l’escola Vattel amb el suport de l’Unicef i l’Associació de ramaders i productors d’Andorra. Entre les 12 i les 17 hores, al Parc Central s'hi celebrarà una gimcana infantil i també es posaran a la venda menús saludables i sostenibles. La recaptació es destinarà a Unicef , i a les associacions Autea, del trastorn de l’espectre autista d’Andorra, i AMMA, de malalties minoritàries.

tracking