Trobada

Reunió d'Encamp i Porté-Puymorens per la cooperació transfronterera

Jean Michel Rascagneres ha abordat el desenvolupament econòmic en l'àmbit local amb Philippe Maurisse

Jean Michel Rascagneres en la reunió amb Philippe MaurisseComú Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cònsol menor d'Encamp, Jean Michel Rascagneres, ha rebut avui al comú al maire de Porté-Puymorens, Philippe Maurisse, per conèixer iniciatives que la vila francesa impulsa amb altres poblacions veïnes per desenvolupar projectes de desenvolupament econòmic en l'àmbit local i regional, segons ha informat el comú. Rascagneres ha manifestat "la predisposició d'Encamp per participar en les diferents reunions del comité de pilotatge que s'ha creat a França amb diferents municipis dels Pirineus Orientals i l'Arieja", exposa el comú. El cònsol menor ha agraït al maire la invitació per conèixer in situ les diverses propostes que es treballen a l'altra banda de la frontera del Pas de la Casa.

II Concurs d'Aparadors i de Decoració de Nadal

Encamp organitza el segon concursd'aparadors i de decoració de Nadal. Hi poden participar tots els establiments de la parròquia i qualsevol ciutadà resident a Encamp o al Pas de la Casa, segons informa el comú en un comunicat.

Per participar cal lliurar la butlleta d'inscripció a les oficines de turisme d'Encamp o al Pas de la Casa abans del 15 de desembre de 2021. Les decoracions dels participants hauran de ser visibles des de la via pública (a excepció de les categories restaurants i bars i hotels/zona interior). A més, cal que estiguin exposades, com a mínim, del 6 de desembre de 2021 fins al 6 de gener del 2022.

En total, segons informa el comú, el concurs integra vuit categories: aparadors/comerços planta baixa, locals comercials interiors, restaurants i bars, xalets, edificis, pisos i apartaments particulars, hotels (zones comunitàries, recepció, menjador...) i hotels (zona exterior).

tracking