Andorra la Vella

El Poblet de Nadal estrenarà un nou espai gastronòmic

La zona s'anomenarà Neret After Shopping i comptarà amb degustacions d’autor i una quarantena d’actuacions musicals

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Poblet de Nadal torna per sisè any consecutiu. El 26 de novembre s’inaugurarà aquest esdeveniment que omplirà amb diverses propostes de Nadal els carrers de la parròquia d’Andorra la Vella fins el 26 de desembre i que, enguany, es presenta amb una novetat: el Neret After Shopping, un nou espai gastronòmic que comptarà amb propostes d’autor i es complementarà amb una quarantena d’actuacions musicals de músics del país. “Creiem que durant aquest temps el Poblet s’ha consolidat com un dels esdeveniments més importants del sud d’Europa”, ha assegurat la cònsol major Conxita Marsol durant l’acte de presentació mentre ha afegit que enguany s’està detectant més demanda que mai d’informació tant a nivell nacional com internacional.

L’encesa de la il·luminació de Nadal el dia 26 de novembre a les 18 hores i l’obertura del Mercat de Nadal a la plaça del Poble a les 19 hores inauguraran l’esdeveniment. Davant de l’èxit de l’any passat, també se celebrarà a les 20 hores el triple castell de focs d’artifici simultani.

Enguany, com a novetats, destaquen també un concert de Nadal a càrrec del tenor Josep Carreras que tindrà lloc l’11 de desembre al Centre de Congressos i una ambiciosa campanya publicitària que s’emetrà a Catalunya, Madrid, Aragó, València i França.

Per altra banda, no hi faltaran altres activitats ja habituals com els espectacles itinerants -on destaca l’espectacle de cavalls “Fiers à Cheval” de la companyia Quidams-, l’Oficina de Correus Màgica, les nits de video mapping a la façana de la Casa de la Vall, el joc dels Menairons o la 4a cursa El Petit Sants Claus que tindrà lloc el 18 de desembre. També torna el Parc de Nadal, que s’ubicarà com cada any a l’antiga caserna de bombers i comptarà amb una pista de patinatge i un carrusel venecià.

El Mercat de Nadal s’obrirà tots els dijous i els divendres a partir de les 17 hores i els caps de setmana d’11 a 21 hores. A partir del 20 de desembre estarà obert cada dia. Tots els actes i la programació de les actuacions musicals es poden consultar a través delweb del comú.

Els cònsols, Conxita Marsol i David Astrié durant la presentació del Poblet de Nadal d'Andorra la Vella

tracking