El comú veu més "interessant" per a Saetde una nova concessió

La corporació encara no s'ha posat en contacte amb l'empresa que explota les pistes d'esquí

El cònsol menor durant la presentació de l'exposició inspirada en la candidatura dels Campionats del Món Andorra 2027

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El cònsol menor de la parròquia encampadana, Joan Miquel Rascagnères, considera que seria "més interessant" per a Saetde optar a una nova concessió que no pas allargar l'actual, que finalitza el 2037. Aquesta segona opció seria possible si l'empresa s'acollís a la disposició addicional del projecte de pressupost -que el Govern ha previst per donar resposta a la demanda d'Ski Andorra-, que permetria als comuns allargar les concessions fins a un 20% del termini inicial per revertir els efectes de la Covid.
En aquest sentit, Rascagnères ha explicat que, en cas que la concessionària volgués acollir-se a aquesta possibilitat, s'hauria de calcular per quants anys caldria allargar la concessió per pal·liar els efectes de la pandèmia, amb un termini que segurament no superaria els deu anys. En canvi, una nova concessió, "per més anys i amb més pressupost" podria ser una opció més atractiva per a Saetde.
Ara per ara, el comú, que encara no ha parlat amb l'empresa que explota les pistes d'esquí sobre aquest tema i, per tant, no saben si en cas d'aprovar-se, demanarien beneficiar-se de la disposició. Per aquest motiu, la corporació segueix treballant amb un nou concurs que permetria a Saetde explotar les pistes durant un temps més llarg, que podria superar els 50 anys, i que podria comportar una ampliació del pressupost.
tracking