Tradicions

Ordino celebrarà la castanyada popular

El comú també ha anunciat les activitats que organitza durant les vacances escolars de Tots Sants, com per exemple un Mundial de Globus

Cartell de la castanyada d'OrdinoComú d'Ordino

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ordino celebrarà aquest diumenge a dos quarts de set de la tarda la tradicional castanyada popular a la plaça Major de la parròquia. Els assistents podran comprar paperines a un euro, però les castanyes no es podran menjar dempeus com a mesura per prevenir contagis. Pel que fa al protocol dels cementiri durant la festivitat de Tots Sants, el comú recorda que cal mantenir la distància interpersonal i portar la mascareta en tot moment.

Paral·lelament, el Punt d'Informació Junvenil del comú ordinenc, ha anunciat les activitats programades durant les vacances escolars de Tots Sants per a infants a partir dels dotze anys, que començaran dimarts 2 de novembre amb un torneig de Globos, emulant la Balloon World Cup; dimecres els participants faran escalada indoor; dijous, una competició de bitlles; i divendres es particiaprà en una experència immersiva de realitat virtual.

tracking