El comú apropa el món dels titelles a més de 300 alumnes

Les entrades per als espectacles del cap de setmana, exhaurides

Un dels espectacles que van tenir lloc ahir.COMÚ D'ENCAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La sala de festes del Complex d’Encamp va acollir ahir la primera sessió escolar del Festival de titelles. La 19a edició de l’esdeveniment, que compta amb la col·laboració de les ambaixades de França i d’Espanya a Andorra, es va decidir ampliar i apropar a diferents centres escolars. S’espera que 336 alumnes puguin gaudir de les representacions.

La primera sessió escolar va tenir lloc ahir a la tarda, amb l’obra Les Quatre Loups, de la companyia Puppet Sporting Club. Els assistents van ser 120 alumnes de l’escola francesa d’Encamp, que van endinsar-se en un conte gràfic ple de diversió i trobades inesperades al bell mig del bosc. La representació va dur-se a terme a través de la manipulació de figuretes de paper il·lustrades i d’una narració que va donat forma i vida a tot l’espai.

Les sessions continuaran avui al matí, amb l’obra El Petit Elefant, del Centre de Titelles de Lleida. L’activitat tindrà lloc a la sala de festes del Complex d’Encamp i es preveu que hi assisteixin 59 alumnes de l’escola andorrana d’Encamp, 60 del col·legi Sant Ermengol, 43 del María Moliner i 54 de l’Agora. Els assistents gaudiran d’una adaptació del conte de Rudyard Kipling, que explica la història d’un petit elefant molt tafaner que es passa tot el dia fent preguntes. El cicle de representacions escolars continuarà a la tarda amb una nova sessió de l’obra Les Quatre Loups per als alumnes del Pas de la Casa. El passi es farà al Complex del Pas i es preveu que hi assisteixin disset infants de l’escola andorrana i 24 de la francesa.

El Festival de titelles continuarà fins diumenge. A hores d’ara, totes les entrades estan exhau­rides.

tracking