El Festival de Titelles oferirà espectacles per a les escoles

Es representaran els espectacles, "Les Quatre Loups" de la companyia Puppet Sporting Club i "El Petit Elefant" del Centre de Titelles de Lleida

El Festival de Titelles d'Encamp oferirà set espectacles amb un programa especial per a escolars.Comú Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Festival de Titelles d'Encamp s'amplia amb sessions per a les escoles, el dijous 14 i divendres 15 d'octubre.En col·laboració amb les ambaixades de França i d'Espanya a Andorra es duran a terme els espectacles, "Les Quatre Loups" de la companyia Puppet Sporting Club i "El Petit Elefant" del Centre de Titelles de Lleida. Els passis per a escolars s'han coordinat amb les escoles andorrana i francesa d'Encamp i del Pas de la Casa per poder gaudir del teatre de titelles en el context escolar exclusivament.

El conseller de Cultura i Afers Socials, David Cruz, ha explicat que han apostat per aquestes obres i companyies "per la seva trajectòria, pel valor pedagògic dels seus espectacles i per la qualitat de les seves produccions".

La cònsol major, Laura Mas, ha agraït "la col·laboració de les ambaixades "que permet programar espectacles de qualitat i apropar-los als més petits sense moure's de la parròquia". Mas també ha fet èmfasi en el fet que "apostem per una oferta lúdica i cultural adreçada al públic familiar" i sumem, amb el festival de Titelles, una acció més a aquesta idea.

De la mateixa manera, els ambaixadors de França i Espanya a Andorra, Jean-Claude Tribolet i Àngel Ros, han mostrat la satisfacció i gratitud que senten ambdós per la posada en conjunt d’aquest projecte.

tracking