Afectacions al trànsit a Fiter i Rossell per obres

La construcció de la xarxa separativa d'aigües residuals i pluvials i l'ampliació de voravies afectaran la circulació des d'aquest dilluns fins al març de 2022

Afectacions al trànsit d'Escaldes-Engordany durant els propers mesos.Servei de Mobilitat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les obres de construcció de la xarxa separativa d'aigües residuals i pluvials i l'ampliació de voravies provocaran afectacions a l'avinguda Fiter i Rossell durant els mesos vinents, segons ha informat el servei de Mobilitat al seu compte de Twitter.

Per tal d'agilitzar el trànsit, l'avinguda Esteve Albert passarà a ser de doble sentit (el trànsit podrà circular en sentit baixada des de la rotonda “de Caldea” fins a la de la Dama de Gel). Des de de Mobilitat recomanen utilitzar el Túnel de Les Dos Valires per canviar de vall.

Durant la primera fase de les obres, que comença aquest dilluns i s'allargarà tres mesos, es tallarà el trànsit al tram de l'avinguda Fiter i Rossel que va des del carrer Josep Viladomat fins al carrerManel Cerqueda. Aquestes restriccions de circulació afectaran també als veïns, a qui el comú oferirà aparcament gratuït.

En la segona fase, que anirà de genera a març de 2022,

hi haura talls entre la cruïlla amb l'avinguda del Pessebre i el carre dels Escalls. S’obrirar el trànsit a l'avinguda Fiter i Rossell i al carrer Manel Cerqueda en sentit baixada. També es mantindrà el doble sentit a l'avinguda Esteve Albert i s'afegirà un doble sentit al Pont de J. M. Alanis. Mentre durin aquests treballs, l'accés a l'hospital s'haurà de fer pel carrer dels Escalls,en un sol sentit i en direccó contrària al que és ara, de tal manera que el trànsit provinent d'Andorra la Vella només tindrà accés al pàrquing Falgueró.

A més, Mobilitat informa que durant les dues fases de les obres, el gir cap a esquerre quedarà prohibit a l'avinguda Esteve Albert. Per tant, per agafar els carrers adjacents, caldrà fer el gir a les rotondes “de Caldea” i la Dama de Gel.

tracking