PARRÒQUIES

Ordino amplia els Dissabtes d'Art a la guia d'activitats extraescolars

El Centre Esportiu de la parròquia impartirà classes de ioga infantils

Dibuix de l'artista Martín Blanco, professor del taller d'il·lustració de La CapsaMartín Blanco

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Ordino ha fet pública la guia d'activitats extraescolars per al curs 2021-2022 que començarà el 9 de setembre. Segons informa l'ens comunal, el document digital inclou informació detallada, amb dies i horaris, de més de trenta disciplines esportives, culturals i artístiques, que s’impartiran durant l’any al Centre Esportiu d’Ordino i a La Capsa, Espais de Creació.Les activitats van dirigides als infants i als adults de la parròquia. La gent gran també disposa d’una àmplia oferta d’activitats per estar en forma, que inclou la tonificació, el ioga, la sofrologia, els tallers de memòria i el ball en línia. Aquestes es complementen amb les sortides i trobades de caràcter més lúdic que s’organitzen des de la Casa Pairal.

Enguany, com a novetat,La Capsa amplia els Dissabtes d’Art, un programa gratuït pensat per complementar les hores lectives. D’octubre a juny, el primer dissabte de mes es proposarà una activitat plàstica per fer en família; el segon dissabte, es donaran a conèixer diferents tècniques de tint; el tercer es dedicarà a la costura amb màquina de cosir, i l’últim dissabte del mes, es farà una xerrada per acostar-nos a la Història de l’Art.

Pel que fa a les activitats esportives, les classes no començaran fins al 20 de setembre, tot i que les inscripcions ja són obertes per a les que tenen més demanda, com els cursets de natació infantil. Com a novetat al CEO, enguany s’impartiran classes de ioga infantils.

tracking