CULTURA

L'espai Galobardes de Canillo acollirà 524 obres de l'artista

El comú i Francesc Galobardes han signat avui el el contracte de dipòsit amb facultat d'exhibició de les obres d'art al futur “Espai Galobardes”

El cònsol major acompanyat per l'autor i els seus fills

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de Canillo i Francesc Galobardes han signat aquest dijous al migdia el contractede dipòsit amb facultat d'exhibició de les obres d'art al futur “Espai Galobardes”, situat a l'edifici del Telecabina. Segons informa l'ens comunal en un comunicat, es tracta d'un espai cultural d'exhibició i custòdia de les obres de l'artista Francesc Galobardes Carbonell, que acollirà fins a 524 peces. L’encarregat de firmar el contracte ha estat el cònsol major de Canillo, Francesc Camp, que ha estat acompanyat per l'autor Francesc Galobardes Carbonell i pels seus fills, Rosa Galobardes i Joan Galobardes. La inauguració de l'espai tindrà lloc aquesta tardor amb una primera exposició, un cop finalitzats els treballs d'adequació de les instal·lacions.

D'altra banda, la gestió de l'equipament la portarà a terme la corporació que ha creat una comissió tècnica per tal de fer el seguiment del funcionament de l'espai així com de les exposicions i les activitats que s'hi facin.Aquest equip està format pel Cap del departament de la Comissió de dinamització Turística i Cultural, Francesc Oriol, i per una persona delegada per la família Galobardes.

tracking