Celebracions

Encamp ret homenatge als padrins més grans de la parròquia

Els actes de la Festa Major han continuat avui amb un record per als avis

Acte d'homenatge d'avui a EncampANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els padrins més grans d'Encamp han rebut avui l'homenatge de la parròquia com a part dels actes de la Festa Major. El cònsol menor, Joan Miquel Rascagneres, el conseller de Cultura i Afers Socials, David Cruz, membres de la comissió de festes i el ministre de Turisme, Jordi Torres, han participat en l'acte de reconeixement que s'ha celebrat a les 13 hores al comú.

Els protagonistes de l'homenatge han estat Eusbia Garcia, de 88 anys, Joan Guardia, de 87, Ramon Guardia, de 85, i Ivette Groslimond, de 91 anys que no ha pogut estar present a l'acte, i tots ells han rebut una placa commemorativa. Ramon Guardia ha destacat que l'homenatge "ha estat molt maco i m'ha agradat molt" i ha desitjat poder-lo seguir celebrant molts anys remarcant que Encamp "és la millor" parròquia d'Andorra.

L'homenatge es feia habitualment al domicili dels padrins però aquest any s'ha traslladat a la sala de plens del comú per respectar les mesures sanitàries. Rascagneres ha felicitat la comissió de festes pel canvi de lloc i ha recalcat que la Festa Major s'està desenvolupant "amb molta responsabilitat, demostrant sang freda a l'hora de controlar els actes pel coronavirus tot i les ganes de festa generals".

La Festa Major continua avui amb el concurs de botifarra, ball amb el grup Music Lovers a la plaça de Sant Miquel a partir de les 18 hores i ball amb l'orquestra Sixtus al mateix emplaçament a partir de les 20.30 hores.

tracking