reclam turístic a ordino

El mirador solar bat rècords i rep 2.160 excursionistes en un sol dia

La xifra de visitants que ha acollit l’atracció durant la primera quinzena d’agost s’aproxima a la de tot el juliol

El Mirador Solar de TristainaG. C.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El mirador solar de Tristaina va batre, aquest dimarts, la xifra rècord de visitants en un dia. Ordino Arcalís va informar que, durant la jornada, un total de 2.160 persones van acostar-se a la que està sent una de les atraccions turístiques amb més èxit del Principat aquest estiu.

Ara bé, el nombre de visitants de la resta de dies no s’allunya molt del de dimarts. Concretament, el mirador va rebre 2.047 persones el dimecres i 1.793 el dijous. Això suposa un canvi de tendència respecte al juliol, quan el gruix més important de clients es concentrava en cap de setmana, A l’agost, en canvi, els excursionistes van al mirador qualsevol dia de la setmana. Aquestes xifres, que des d’Ordino Arcalís valoren molt positivament, només comptabilitzen les persones que van accedir al mirador a través del telecabina de Tristaina i després el telecadira de Creussans i, per tant, no tenen en compte els visitants que hi van arribar, per exemple, a peu o en bicicleta.

Les dades apunten que l’agost tancarà amb un nombre de visites molt més elevat que juliol. Des d’inicis de mes fins dijous, el mirador va rebre un total de 18.372 turistes, una xifra que s’aproxima molt a la que va tancar el mes passat. L’atracció va obrir les portes el 9 de juliol i, fins a final de mes, va acollir a 20.000 curiosos que volien conèixer aquest nou giny.

Des d’Ordino Arcalís celebren l’èxit del mirador solar i asseguren que està atraient molta gent, tant a Ordino Arcalís com a la Vall d’Ordino. De fet, David Ledesma, director de màrqueting de Grandvalira Resorts, creu que “ha permès dinamitzar l’activitat a la vall d’Ordino aquest estiu... i esperem que així sigui fins al dia que tanquem les instal·lacions. La data prevista tancar el mirador, en un principi és el dia 11 de setembre, però Ledesma afirma que “si segueix havent-hi aquest flux de turistes i visitants ens podríem arribar a plantejar estirar la temporada”.

Un dels objectius que es plantejaven quan van idear el mirador era “crear un nou reclam que posés en valor l’entorn natural que ens rodeja”. Ledesma creu que el mirador se suma “als molts tractius turístics que ja oferia la parròquia, com els llacs de Tristaina, el parc natural de la vall de Sorteny i molts altres”.

Ledesma confessa que “confiàvem que agradaria aquesta iniciativa, però la veritat és que l’acceptació que està tenint ens està sorprenent gratament”. El director de màrqueting també apunta a les bones dades, tot i la inestabilitat del temps aquest estiu, que ha deixat dies de fortes pluges i vent. “Hi ha hagut alguns dies de mal temps que han reduït els visitants pràcticament a una desena, perquè el remuntador no s’han pogut obrir al 100% o s’han pogut obrir poquet temps”.

David Ledesma endevina que “la gent puja atreta per l’espectacularitat de l’obra d’enginyeria i sobretot per gaudir de les vistes espectaculars a 360 graus. No només del costat d’Andorra, sinó també del costat francès. Ofereix vistes a la zona del Montcalm i la Pica d’Estats”». Donat l’èxit del mirador, Ordino Arcalís preveu mantenir el nombre de visitants el que resta de mes.

tracking