Equipaments

Sant Julià adjudica el parc del Camp de Perot per 130.000 euros

L'empresa té un termini de 40 dies per executar els treballs

Josep Majoral va presentar el disseny del parcANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de Sant Julià ha adjudicat les obres per fer un parc infantil al Camp de Perot per 129.611,52 euros. L'encarregada dels treballs és l'empresa Construccions Fernando i Fills i disposa d'un termini de 40 dies per executar l'obra, segons detalla l'edicte publicat aquest matí al BOPA com guanyador del concurs que es va convocar el 2 de juny passat.

El disseny de l'equipament s'ha fet mitjançant un procés participatiu que el comú va obrir per recollir les propostes de la ciutadania sobre el parc.Els alumnes de les escoles la parròquia van treballar per definir el projecte perquè la corporació ha volgut comptar amb les idees dels que seran els principals usuaris de les instal·lacions.

L'espai tindrà diverses zones de lleure que estaran dividides per grups d'edat, recollint les propostes ciutadanes que van presentar unes seixantapersones amb unes 500 idees. El cònsol major, Josep Majoral, va destacar en la presentació del projecte que el parc inclou el 95% de les propostes amb la natura com a principal protagonista ja que tindràzones verdes àmplies, estarà orientat al sol i tindrà àrees d’ombra. La instal·lació inclourà espais de gespa, un sorral, una font i jocs d’aigua, i el mobiliari serà de fusta o fet amb materials reciclats, segons va informar Majoral al maig quan va exposar el disseny del parc.

El comú havia previst que el parc tingués un cost d'uns 150.000 euros i hi havia reservat un pressupost inicial de 200.000 euros.

tracking