Literatura

Encamp convoca el premi de narrativa fantàstica i de terror

Les obres es poden presentar en tres categories fins al 18 de novembre

Cartell de la convocatòria del premiComú

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Encamp ha convocat el XII Premi de narrativa fantàstica i de terror amb les categories infantil, juvenil i adults. Les obres es poden presentar fins al 18 de novembre i la convocatòria està oberta a residents al país i a les comarques de la Cerdanya i l'Alt Urgell.

Els treballs presentats es publicaran al web del comú on es podrà votar i la puntuació final representarà un percentatge per escollir el guanyador amb la valoració del jurat, que estarà integrat per Iñaki Rubio, Núria Gras i Elisabet Zorita. Els premiats de la categoria infantil rebran un lot de llibres, per al jovent hi ha una dotació de 350 a 100 euros per als tres primers i per als adults els premis van des dels 600 als 200 euros, segons ha informat el comú.

El conseller de Cultura i Afers Socials, David Cruz, ha destacat que el premi té una acollida cada any "tan bona que ens encoratja a seguir convocant aquest premi per contribuir a la preservació de la llengua catalana i a la participació ciutadana en l'àmbit de la cultura".

tracking