Activitats esportives

Sant Julià inaugura les pistes de pàdel

Les instal·lacions estan gairebé acabades i seran operatives a finals de la setmana vinent

Sant Julià inaugura les pistes de pàdelMireia Codina

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sant Julià de Lòria estrenarà la setmana entrant les noves instal·lacions de pàdel de les quals gaudirà la parròquia. La construcció està gairebé enllestida i tot apunta que a finals de la setmana vinent ja podran estar operatives. Les instal·lacions estaran formades per dues pistes de pàdel cobertes i els lauredians que estiguin apuntats al centre esportiu de la parròquia tindran prioritat d’utilització. A més, el comú ha contractat una empresa, el mateix club que treballa amb el centre esportiu Els Serradells, que gestionarà les pistes i oferirà classes per a la base. Una de les pistes serà prioritària perquè els més menuts aprenguin l’esport.

El cònsol major lauredià, Josep Majoral, va anunciar a través de les seves xarxes socials a mitjans d’abril l’inici dels treballs per fer realitat el petit complex que ampliarà l’oferta esportiva de la parròquia amb una de les activitats que estan guanyant més seguidors darrerament. Les instal·lacions estaran ubicades entre el centre esportiu de Sant Julià de Lòria i la carretera de la Rabassa i per accedir-hi s’haurà de passar pel centre esportiu.

Els treballs han tingut un cost per a la corporació comunal de més de 300.000 euros. El pressupost incloïa la fonamentació i l’adequació dels terrenys i l’equipament de les pistes, amb la coberta, els tancaments perimetrals i la gespa. El projecte se suma a les petites obres que el comú fa temps que du a terme per adequar la parròquia per a l’esport i el benestar.

tracking