Celebracions

Activitats a l'aire lliure per la Festa Major d'Encamp

Els actes comencen el divendres 13 d'agost amb una rua pels carrers del poble i es recupera el sopar del jovent

Cartell de la Festa Major d'EncampComú

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les activitats de la Festa Major d'Encamp es celebraran majoritàriament a l'aire lliure per la situació sanitària i totes estaran "perimetrades i en la zona delimitada és obligatòria la mascareta en tot moment", ha anunciat el comú, incidint que està prohibit menjar, beure o fumar dins de les zones senyalitzades. El comú ha informat que la comissió de festes ha preparat propostes per a totes les edats des dels divendres 13 fins al dilluns 16 quan es tancarà amb el castell de focs des del pont de Riberaigües a les 23 hores.

La Festa Major començarà divendres a les 19 hores amb una batucada pels carrers del poble i el mateix dia es recupera el sopar del jovent que es farà a la sala de festes del Complex, amb aforament limitat a 40 persones que estaran separades en taules de 7 comensals i els participants s'han de sotmetre a un test d'antígens obligatori. El preu del sopar són 35 euros que inclouen l'àpat, la samarreta commemorativa i la prova ràpida per detectar la Covid que es farà el dia abans.

La comissió de festes ha previst iniciar les activitats de dissabte amb ioga a la natura a la terrassa de l'edifici de Solanelles on s'hi arriba amb el Funicamp i cal fer inscripció prèvia. Els petits tindran jocs i activitats tot el dia al passeig de l'Alguer i a la plaça dels Arínsols i a la tarda hi haurà un Rally Sorpresa pels carrers de la parròquia, per al que també cal fer inscripció prèvia a l'Instagram de la comissió de festes.

Diumenge hi haurà missa a Santa Eulàlia per la Mare de Déu d'Agost i actitivats aquàtiques, inflables i jocs de fusta relacionats amb Andorra per als infants i música per acabar la jornada. L'última jornada s'obre a la missa de Sant Roc que acabarà amb un homenatge al comú als padrins i padrines més grans de la parròquia.

tracking