activitats per a la gent gran

L'èxit permet a Encamp repetir les 'caminades'

L'èxit permet a Encamp repetir les 'caminades'comú d'encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les caminades per a la gent gran que va posar en marxa la conselleria de Cultura i Afers Socials d’Encamp han estat tot un èxit i des del comú ja es plantegen repetir la iniciativa en un futur.

La sortida d’ahir va reunir un grup de cinc padrins, els quals van sortir puntuals a les nou del matí de la plaça de Sant Miquel per fer una caminada fins a Ràdio Andorra i el nou parc de la gent gran a Riberaigües, situat prop de l’escola andorrana de segona ensenyança.

La guia de la sortida va ser Valeria Beriso, que també ha estat l’encarregada de les classes de ioga i altres activitats esportives d’enguany. Beriso no tan sols va acompanyar els padrins, sinó que també els va ensenyar un circuit d’exercicis amb les màquines del parc de la gent gran a Ribe­raigües, que disposa d’un seient amb laberint, dos seients amb pedals, un pas d’obstacles, una bicicleta de braços i un aparell de doble gir de cintura.

La padrina més gran del grup, María López, de vuitanta-cinc anys, va assegurar que sortides com la de dimarts són “molt importants”, perquè “no només ens ajuden a moure’ns una mica, sinó a trobar-nos amb els amics”. López lamenta que la pandèmia va fer que deixessin de ser “tan actius” i caminades com les que organitza el comú els ajuden a tornar a fer exercici. En aquest sentit, el conseller de Cultura i Afers Socials, David Cruz, va explicar que “en total s’han fet 12 sortides que combinen exercici amb una mica de cultura”.

Les caminades acabaran el 29 de juliol, que es farà un recorregut pel camí de les Fonts, a Escaldes. Cal recordar que les sortides tenen places limitades.

tracking