PARRÒQUIES

Love of Lesbian, La Casa Azul i Carolina Durante a la festa major d'Andorra la Vella

L’aforament als concerts grans, que es faran a les 20.30 h a l’aparcament del Parc Central, estarà limitat i caldrà comprar entrada

Conxita Marsol i Miquel Canturri, han presentat avui el programa de la Festa Major 2021comú andorra la vella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra la Vella celebrarà els propers 6, 7, 8 i 9 d'agost la Festa Majors després que l'any passat s'anul·lés per la pandèmia. El programa compta amb la participació de Love of Lesbian que actuarà al Parc Central el 9 d'agost; Carolina Durante el dia 6 d'agost i la Casa Azul prevista per al dissabte 7. Així ho ha anunciat la cònsol major, Conxita Marsol i elconseller de Conseller de Cultura i de Turisme, Miquel Canturri aquest matí. La festa d'enguany s'haurà d'adaptar a les noves mesures i en aquest sentit, la cònsol ha recordat que s'ha treballat per adaptar les activitats als protocols de Salut i ha avançat que no es descarta que hi pugui haver alguna modificació en funció de l'evolució de la pandèmia. En aquest context, en els concerts i els actes que puguin comportar més concentració de persones, com el Ball del Contrapàs, l’ús de la mascareta serà obligatorii l’aforament estarà limitat. Per ballar el Ball del Contrapàs, a més, caldrà inscripció prèvia a La Llacuna i també presentar un certificat de vacunació, o un test d’antígens o una TMA.

Segons informa el comú, en aquesta edició a més dels tres concerts, també s'ha previst música en directea les tardes amb les orquestres De noche i la Principal de la Bisbal, sardanes i el Ball del Contrapàs, quatre espectacles de circ, el Mercat de la Vall durant tot el cap de setmana de Festa Major, l’Aquaparc de l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila amb entrada a 1 euro i l’oferta esportiva tradicional de cada any, com el concurs de pesca i tornejos de vòlei, escacs i tennis taula.Les activitats, a més, tindran lloc en diferents punts de la parròquia per afavorir la distribució de la ciutadania.

En el cas dels concerts i els balls de tardacaldrà adquirir

prèviament l’entrada per poder controlar l'aforament que, tal com ha explicat la cònsol major, enguany s’ha decidit establir preus populars (5 euros per a De Noche i la Principal de la Bisbal; 10 euros per Carolina Durante i La Casa Azul; i 20 euros per Love of Lesbian). En el cas dels tres concerts grans l’accés estarà limitat a un màxim de 2.000 persones. A més, les begudes i el menjar no estaran permesos al recinte on es facin

els concerts.

D'altra banda, també s'ha informat del nou projecte històric que veurà la llum durant la Festa Major, l'exposicióAndorra la Vella, el batec d’un poble, vist per Valentí Claverol, una mostra i un catàleg integrats per una seixantena d’imatges del fons de Valentí Claverol de l’Andorra la Vella de la primera meitat del segle XX per mostrar el dia a dia de la parròquia, que s'inaugurarà el dissabte 7 a La Llacuna.

tracking