Naturland inicia la nova etapa

L’ecoparc va aixecar el teló ahir de les rutes guiades a cavall

Naturland inicia la nova etapaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Naturland vol oferir formacions al centre eqüestre del pla de Conangle. Aquesta és la voluntat de la direcció de l’ecoparc, la qual segueix treballant en la reformulació de les instal·lacions i, sobretot, del parc d’animals, el qual ja no es comercialitza com un atractiu més i es troba en procés de desmantellament. Segons van informar, Naturland va donar ahir el tret de sortida a les rutes guiades a cavall, una de les novetats que han d’incrementar l’afluència a les instal·lacions, ja que fins al moment només es duien a terme amb ponis.

La voluntat de l’equip és que el centre eqüestre a Conangle pugui començar a funcionar a ple rendiment a mesura que els animals que queden al parc, majoritàriament linxs, llops i diversos cèrvids, siguin traslladats fora d’Andorra, fet que es preveu que sigui una realitat aquest estiu. Així doncs, des del parc lauredià van manifestar que dintre de la línia de negoci de Naturland hi figura l’ambició de fer formacions a residents i turistes, a banda de les activitats naturals de l’entorn, com el senderisme o el Naturland Bike Center desplegat al voltant de la cota 2.000.

Quant a la situació dels animals a la instal·lació, van comentar que ja s’han traslladat tots els ossos que residien al parc i tan sols manquen els mamífers i herbívors abans esmentats. A més, van posar en relleu que els visitants no paguen per veure’ls, però és cert que si van passejant pel parc “és possible” que en puguin observar algun. I van assenyalar que s’estan adequant les instal·lacions i tancats de l’antic parc d’animals per adaptar-los a les noves necessitats del projecte del centre eqüestre i generals per Naturland.

Naturland inicia la nova etapa

tracking