PARRÒQUIES

Encamp dóna el tret de sortida a la 2a edició del mercat d'estiu

Les parades d'artesania omplen la plaça Sant Miquel durant tot el cap de setmana

El mercat artesanal d'Encamp.M.P ANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Encamp ha donat el tret de sortida a una nova edició del mercat artesanal d'estiu, un esdeveniment que ha arrencat, segons el comú amb força èxit de visitants i que s'allargarà durant tot el cap de setmana a la plaça Sant Miquel i als carrers del voltant. El mercat està conformat per quinze casetes d'artesania procedents de fora d'Andorra, però també compta amb altres vuit de fabricants artesanals locals, dos punts de restauració i un taller infantil. Les parades estan obertes durant tot el dia i fins a les deu de la nit.

Amb motiu de la festivitat, el conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot, ha celebrat que sigui el segon any consecutiu que la parròquia engega aquesta iniciativa, que també té lloc al Pas de la Casa, i que representa "una eina de dinamització per ajudar a la gent perquè surti al carrer, es quedi a la parròquia i, a més, tingui productes artesanals al seu abast". Des de la corporació, han afegit que "la importància de projectes d'aquesta mena és contribuir a revitalitzar la vila mitjançant accions que afavoreixin la sortida als carrers i les terrasses, contribuint així a la reactivació econòmica dels comerços i establiments de restauració de l'entorn".

A més a més, enguany, com a novetat, el comú ha organitzat una actuació musical a càrrec del grup encampadà 'Euphoria', que actuarà a l'escenari de la plaça Sant Miquel entre les 18 i les 19.30 hores. A banda, també s'han dissenyat una sèrie de visites guiades per descobrir el Tremat i la Mosquera.

tracking