Un centenar de joves assisteixen a la festa d'inauguració de l'estiu

Al llarg de les vacances, s’oferiran més d’una quinzena d’activitats que combinen esport i natura

Actuació a la festa d'inauguració de l'estiu per als joves

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El servei de Joventut ha inaugurat l’estiu durant la tarda d'aquest dimecres una festa adreçada als joves i adolescents a les noves instal·lacions de l’Estadi comunal Joan Samarra Vila. Un centenar d’assistents han gaudit de música en directe, espectacles de ball, ràdio, concursos, un taller de fabricació de xapes, tornejos de futbolí i activitats de tatuatges, kendo i grafits.

L'esdeveniment ha donat el tret de sortida a l'estiu i, durant les properes setmanes, s'espera més d'una quinzena d'activitats. Una sortida al Source wake parc, estada i activitats als refugis del Pla de l'Estany i Cabana sorda, ràfting i descens de barrancs a Sort, vies ferrades a Organyà, tallers de swing, capoeira i acro ioga, una excursió en bicicleta elèctrica, sortides a la piscina, o una competició d'skate, entre altres esdeveniments, formaran part del programa.

El servei de Joventut s’ha traslladat del Parc Central a l’Estadi comunal Joan Samarra Vila, amb la idea d’aglutinar en un mateix espai l’oferta d’activitats i informació per a joves i l’esport, i ha passat a anomenar-se el Rusc.

tracking