MÚSICA

El Trio Bla Bla Bla, segon premi del 3r Concurs Internacional Cambra Romànica

L'Associació Amics de la Cambra Romànica ha organitzat l'esdeveniment que ha tingut lloc aquest cap de setmana a l'auditori del Palau de Gel de Canillo

Moment de l'entrega dels premis de la 3a edició del concursAssociació Amics del Cambra Romànica

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació Amics de la Cambra Romànica ha organitzat el III Concurs Internacional Cambra Romànica que ha tingut lloc aquest cap de setmana a l'auditori del Palau de Gel de Canillo. En total, segons informa l'entitat, 14 grups han participat en una edició encara marcada per les restriccions sanitàries que,tot i això, ha pogut acollir un públic amb aforament limitat. El jurat ha estat format per Efrem Roca, HelenaSatuéi JordiHumet, que han estat els encarregats d'escollir els finalistes de les dues categories que s'han disputat la final.

El Quartet Talia, un jove quartet de corda format per músics estudiants badalonins ha estat el guanyador de la categoria base. El segon premi ha recaigut en les andorranes TrioBla Bla Bla, i el premi del públic se l'ha endut també el Quartet Talia. Per altra banda, la categoria avançada l'ha guanyada el QuartetVivancosamb músics de l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya). El segon premi ha estat perDeliaQuartet, un grup format per quatre saxofons que ja va participar en l'edició anterior i el tercer premi ha sigut pelKamBrassQuintet, una formació de vent metall d'estudiants depostgraua Suïssa, però de procedència catalana. El premi del públic ha recaigut en elKamBrassQuintet.

L'associació informa que la fase final l'han seguit unes 300 persones en directe pel seu canal deYoutubei que qui vulgui podrà recuperar les fases anteriors a través de la mateixa plataforma.

tracking