DIVERSITAT

Encamp aposta per la inclusivitat amb l'actuació d'"El pot petit"

El concert ha comptat amb la presència de Mercè Munné, una intèrpret de llengua de signes catalana que ha estat traduint les cançons

El grup musical El Pot petit ha actuat aquest dissabteComú Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup musical El Pot petit ha actuat aquest dissabte a Encamp oferint una sessió al matí i una altra a la tarda, que s'han programat en el marc del cicle de musicals i teatre infantil de la parròquia per enguany. Segons informa el comú, l'espectacle ha triomfat fent un ple absolut en les dues sessions. A més, el concert ha comptat ambla presència de Mercè Munné, una intèrpret de llengua de signes catalana que ha estat traduint les cançons amb la qual, les famílies amb infants sords, també han pogut gaudir-ne. La iniciativa s'emmarca dins el pla del comú d'Encamp de voler fer partícips a totes les persones amb diversitat funcional en les activitats de la parròquia. La cònsol major, Laura Mas ha explicat "estem molt convençuts de treballar més amb els espectacles inclusius, aquest n'és un, i des del comú apostem fortament per continuar fent accions així, però no només espectacles sinó també projectes com el parc inclusiu de Sant Miquel que acabem d'inaugurar".

L'ens comunal relata que abans de posar les entrades a la venda es van posar en contacte ambl'Associació de Discapacitats Visuals i Auditius d'Andorra (ADVAA) per informar-los de l'actuació i poder així prioritzar els infants amb discapacitats auditives.

Mercè Munné, la intèrpret de llengua de signes catalana

tracking