Andorra la Vella

Marc Parrot i Ana Tijoux entre els 20 concerts del Jambo Street

El festival se celebrarà el 18 i el 19 de juny al Centre Històric en tres espais

Presentació del Jambo Streeet aquest matíComú ALV/Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Jambo Street Music es celebra aquest any amb vint actuacions entre les quals figura Marc Parrot, que presentarà l'espectacle Refugi, i la guanyadora d'un Grammy Ana Tijoux. El festival serà el 18 i 19 de juny a tres espais del Centre Històric d'Andorra la Vella per poder garantir les mesures sanitàries per la pandèmia.

Els vint concerts es faran a la plaça del Poble, a la plaça Guillemó i als jardins de Casa de la Vall que "acolliran durant sis hores i de manera simultània un programa eclèctic que recull propostes que van des del jazz, fins a la bossa nova, pop, rock, rythm amb blues, electrònica i soul", segons destaca el comú, que patrocina el festival. Els organitzadors del Jambo, Oriol Vilella i Toni Colom, han explicat en la presentació aquest matí que es tracta de l'edició més internacionalamb artistes com Tijoux, cantant de hip hop i activista social, l'australià Joel Sarakula, la californiana Maïa Vidal i el català Red Pèrill a més de Parrot. Les actuacions nacionals seran d'Els Pali, Manu & The Vodka's, B Sharp, ESE i Green Note, entre d'altres. El públic familiar té una cita al Jambo kids ambLa tresca i la verdesca, dissabte al migdia.

El conseller de Cultura i de Promoció Turística, Miquel Canturri, ha remarcat que es pugui fer el Jambo Street que "omple de vida el Centre Històric, iperquè aquesta represa obre la porta a la recuperació de l'esperada normalitat".

Els organitzadors han anunciat que estan preparant amb el ministeri de Salut els protocols per als concerts. La previsió és queels assistents puguin seguir les actuacions asseguts en grups i els seients s'ompliran per ordre d'arribada sense possibilitat de reservar la cadira.

tracking