FEDA no apujarà tarifes i no tallarà el subministrament als impagats

El comú i FEDA organitzen les primeres Jornades de l'energia i ciutats sostenibles

Presentació de les jornades aquest matíVíctor González

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director general de FEDA, Albert Moles, ha afirmat aquest matí que la companyia energètica no apujarà tarifes i que tampoc tallarà el subministrament a les famílies que no poden pagar el servei, una mesura que l'empresa va aprovar durant la pandèmia. Moles ha fet aquestes declaracions en la roda de premsa de presentació de les primeres Jornades de l'energia i ciutats sostenibles.

Els actes, que tindran lloc el divendres 18 i el dissabte 19 de juny, tenen dos vessants: un de professional i un altre d'educatiu i lúdic. Així, divendres el centre cultural i de congressos lauredià acollirà, de 2/4 d'11 del matí a 6 de la tarda, diverses conferències i taules rodones d'experts en mobilitat sostenible, energies renovables i transició energètica. L'endemà, FEDA organitzarà a la plaça de la Germandat un circuit didàctic amb tallers experimentals al voltant de l'energia elèctrica. En aquest mateix espai, l'ACA (Automòbil Club d'Andorra) oferirà als seus socis una jornada de sensibilització per a la conducció de vehicles elèctrics. A més, durant tot el dia hi haurà a la plaça diversos jocs, cedits per l'Institut Català de l'Energia al comú de Sant Julià de Lòria, per aprendre els conceptes bàsics de l'eficiència energètica i les energies renovables.

Per participar en les jornades professionals cal inscriure's enviant un missatge a l'adreça jornadesenergia@comudesantjulia.ad, ja que l'aforament s'ha limitat a 134 persones. Les activitats que es faran a la plaça són gratuïtes.

tracking