TEIXIT COMERCIAL

Andorra la Vella crea l'Oficina d'Atenció al Comerç per "acompanyar" el de la parròquia

El comú amplia les zones de wifi gratuït a les places The Cloud i Guillemó i al carrer de Callaueta

L'Oficina d'Atenció al Comerç obrirà demà al carrer Doctor Nequi número 2Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cònsol major d'Andorra la Vella,ConxitaMarsol, i la consellera de Desenvolupament Estratègic i Comercial i Projectes Participatius, Meritxell López, han presentat avui a la tarda l'Oficina d'Atenció al Comerç, que obrirà demà al carrer Doctor Nequi número 2. Tal com ha explicatMarsol, aquest espai, gestionat pel dinamitzador comercial del comú, recollirà els "suggerimentsi aportacions" dels comerciants i, alhora, també serà "proactiu", ja que els farà propostes per impulsar i incentivar el teixit comercial de la parròquia. "Volem tenir un espai perquè el comerç se senti acompanyat", ha afirmatMarsol. La cònsol ha recordat que la creació de l'Oficina d'Atenció al Comerç ha estat "una petició" que les associacions de comerç van fer a l'equip de govern en reunions de treball durant la pandèmia.

D'altra banda, López ha anunciat que el comú ha arribat a un acord amb AndorraTelecomperquè tres zones de la parròquia disposin "en lespròximes setmanes" de servei de wifi gratuït al carrer. Aquests tres espais són la plaçaTheCloud, el carrer deCallauetai la plaça de Guillemó. Amb aquesta proposta, aprovada en la junta de govern d'avui, el comú vol incentivar l'afluència de turistes i l'activitat econòmica a Prada Ramon i el centre històric. Fonts del comú van apuntar que el servei de wifi gratuït s'ampliarà a altres àrees "en funció de les demandes i les necessitats" dels comerciants i els veïns de la parròquia.

Paral·lelament, López ha revelat que els actes d'inauguració del carrer deCallauetase celebraran el cap de setmana del 12 i el 13 de juny. Tot i que la consellera no n'ha volgut detallar el programa perquè es presentarà dilluns vinent en roda de premsa, va explicar que inclourà diverses activitats "d'animació i culturals per a totes les edats". López ha recordat que la festa ha estat una iniciativa de l'Associació de comerciants deRiberayguai Travesseres.

tracking