El comú ajorna 5 anys les inversions de Secnoa a partir de la temporada 2023-2024

La societat demana un canvi del pla director a la corporació d'Ordino, que ho ha aprovat

Ordino Arcalís tanca la temporada d'hivern amb un 11% més d'esquiadorsOrdino Arcalís

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Ordino ha donat el vistiplau a la proposició de Secnoa, la societat explotadora del camp de neu d'Arcalís, d'actualitzar el Pla director d'Ordino-Arcalís, atesa la situació excepcional derivada per l'emergència sanitària que ha provocat la Covid-19, i davant els resultats negatius obtinguts en la darrera temporada. En aquest context, un dels punts de la modificació que s'ha demanat és l'ajornamentinicial de5anys de les inversions previstes en la segona fase de la temporada 2023-2024 a 2031-2032, fins que se'n generi un resultat net positiu acumulat. També han acordat que el Pla director sigui sotmès a una revisió anual.

Així mateix reclamen que en la primera fase que comprèn les temporades 2018-2019 a 2022-2023,essubstitueixin les reestructuracions previstes dels edificis Hortes i Taquilles per la realització del rellotge solar; a més de l'ampliació de l'edifici de la Coma (per traslladar l'escola d'esquí) i s'hi realitzi unazona terrassaBBQa més d'una passarel·la a la Coma per la redistribució de l'escola a l'edifici de Planells.

La societatSecnoaSA va signar la concessió administrativa i l'explotació dels béns i drets que integren el Camp de neu Ordino-Arcalís i que va entrar en vigor el juny del 2018. Aquesta concessió estableix que és el concessionari qui estarà obligat a executar les obres i instal·lacions que estiguin determinades en el pla d'inversions.

tracking