Activitats

La setmana del medi ambient d'Escaldes tindrà 350 alumnes participants

El comú organitza diferents activitats amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient que se celebra el 5 de juny

Cèlia Vendrell i Isabel Rogé, durant la presentació de les activitats per la setmana del medi ambientComú Escaldes-Engordany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Escaldes-Engordany ha organitzat un any més un seguit d'activitats durant tota la setmana vinent per commemorar per desè any el Dia Mundial del Medi Ambient, que se celebra el 5 de juny.La corporació ha previst tres propostes adreçades a infants d'entre els 5 i 12 anys i més de 350 alumnes de les escoles d'Escaldes-Engordany prendran part d'aquestes.

Els alumnes de primera ensenyança de l'andorrana, la francesa i la Sagrada Família faran un taller de jardineria, una excursió al Solà d'Engordany i un circuit d'orientació i un taller sobre reciclatge. "Es tracta d'unes activitats en què volem que els nens siguin actors actius", ha assenyalat la consellera de Medi Ambient del comú, Cèlia Vendrell. A més, ha manifestat que els tallers han tingut molt bona acollida i que cap aula ha quedat fora. De fet prendran part tretze classes que participaran en els tallers en grups reduïts. Després de cada activitat, els infants rebran un petit obsequi.

tracking