infraestructures

Marsol diu que el recurs de Saetde "no ens preocupa excessivament"

La cònsol major de la capital assegura que "evolucioni com evolucioni, el procés no s'aturarà"

Les cònsols majors Olga Molné i Conxita MarsolComú ALV/Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha assegurat aquesta tarda durant la inauguració de l'Espai Columba que el recurs administratiu de Saetde sobre el plec de bases per a la conseció del telefèric del Carroi "no ens preocupa excessivament" i que "evolucioni com evolucioni, el procés no s'aturarà". La cònsol ha explicat que estudiaran com responen al recurs, tot i que ha avançat que "segurament farem silenci administratiu".

Sobre les raons de Saetde per presentar el recurs, Marsol ha assenyalat que "no hem analitzat unaaltra possibilitat de base de condició financera que no sigui el del capital social. Entenem que l’empresa que sigui concessionària del procés ha de tenir múscul econòmic". Finalment, la cònsol ha destacat que "ara hem d’esperar al juliol per veure si tenim ofertes".

Comunicat de resposta

Abans de les declaracions de Marsol, els comuns d'Andorra la Vella i de la Massana han assegurat a través d'un comunicat conjunt que el recurs administratiu de Saetde sobre el plec de bases per a la concessióadministrativadel telefèric del Carroi "no priva la continuació del concurs". En l'escrit, les dues corporacions han assenyalat que davant l'envergadura del projecte, "es va redactar un plec de bases rigorós i que assegurés tant l'eficiència de les finances comunals en la concessió com la solvència de l'empresa concessionària". A més, han conclòs que "els criteris emprats pretenen garantir la viabilitat del projecte".

Tal com ha avançat el Diari en l'edició d'avui, Saetdeha impugnat el concurs públic perquè no està d’acord amb les bases del concurs en constatar que les condicions financeres que s’imposen a les empreses interessades deixen fora la societat que controla Joan Viladomat.

tracking